Remotus T-Rx

 


 

 

 

  Sesam 800 Mobile | Remotus T-Rx

Joystick/knappsender T-Rx 28J B
T-Rx 28J B er en håndsender med åtte knapper i to trinn og to joysticker i en og samme modell. Senderen kan betjenes med et ethåndsgrep, noe som gjør den smidigere i visse situasjoner der en ren joysticksender ellers ville vært nødvendig.

Knappsender T-Rx 12B
T-Rx 12B har 12 knapper i to trinn, noe som kan gi opp til 24 funksjoner.

Joysticksender T-Rx 100J
T-Rx 100J er bygd for å håndtere alt fra standardløsninger til veldig avansert maskinutrustning. T-Rx 100J har to joysticker som kan styre opp til fire bevegelser og opp til sju trykknapper eller vippebrytere. Det er lagt stor vekt på at T-Rx 100J skal være smidig, lett og ergonomisk bekvem å bruke. Denne senderen kan også utrustes med display for visning av for eksempel vektverdier, posisjonsgivere og PLS-verdier.

Joysticksender T-Rx 300J
T-Rx 300J er vår mellomste modell som er bygd for å håndtere alt fra standardløsninger til veldig avansert maskinutrustning. T-Rx 300J har to joysticker som kan styre opp til fire bevegelser og opp til tolv trykknapper eller vippebrytere. Denne senderen kan også utrustes med display for visning av for eksempel vektverdier, posisjonsgivere og PLS-verdier.

Joysticksender T-Rx 500J
T-Rx 500J er bygd for å håndtere veldig avansert maskinutrustning. T-Rx 500J har som standard tre joysticker som kan styre opp til seks bevegelser, men kan leveres med en fjerde joystick for styring av opp til 8 bevegelser. Denne senderen kan også utrustes med display for visning av for eksempel vektverdier, posisjonsgivere og PLS-verdier.

Mottaker T-Rx 100
Remotus T-Rx 100 er en CANopen basert mottaker for styring via PLS. Den egner seg for sikker styring av opp til åtte analoge bevegelser. Systemet kan brukes til ettermontering av radiostyring på for eksempel hjullastere, gravemaskiner og mobilkraner.

Mottaker T-Rx 1000
Remotus T-Rx 1000 egner seg for sikker styring av ulike mobile applikasjoner med opp til 24 on/off funksjoner. Systemet kan brukes til ettermontering av radiostyring på for eksempel hjullastere, gravemaskiner og mobilkraner.

Mottaker T-Rx 1500
Remotus T-Rx 1500 er en komplett mottaker som egner seg for sikker styring av ulike mobile applikasjoner med opp til åtte analoge bevegelser, PWM (0-2A) eller analoge utganger (0-10V eller 0-20mA). Systemet kan brukes til ettermontering av radiostyring på for eksempel hjullastere, gravemaskiner og mobilkraner.