Sesam 800

  Sesam 800

 

Sesam L99 – opp til 999 porter

Sender som kan åpne opp til 999 porter og egner seg for store industrier med mange porter. Med områdekoding, kryptert overføring og tilbakemelding på sender har du maksimal sikkerhet. Forberedt for montering i kjøretøy uten ekstern antenne og har belyst display. Når senderen settes i kassett spenningsforsynes den fra kjøretøyets batteri. Åpne – Stopp – Lukke funksjonene ligger øverst på senderen.

Sesam L15 – opp til 15 porter

Klarer opp til 15 impulsstyrte porter og er forberedt for montering i kjøretøy uten ekstern antenne. Når senderen settes i kassett spenningsforsynes den fra kjøretøyets batteri. Sesam L15 kan områdekodes i tillegg til at den, som alle andre Sesam 800 sendere, har unik ID-kode.

Sesam M6 – seks funksjoner

Seks funksjoner der du kan styre 2 mottakere med 3 relé. Det vil si at du for eksempel kan impulsstyre opp til 6 porter eller ha 3 ”Av / På” funksjoner. Valgmulighetene gjør at du får et fleksibelt system med flere funksjoner.

Sesam S3 – tre funksjoner

Smidig håndsender med tre funksjoner. Senderens knapper er nummerert fra 1 til 3. Veldig driftssikker og enkel og bruke. Passer for deg som driver virksomhet i mindre skala, men fortsatt har høye funksjonskrav.

Sesam Keyring – tre funksjoner

Liten håndsender med opp til tre funksjoner. Dette er den minste senderen i 800-serien, men utviklet for å fungere optimalt i krevende miljøer. Sesam Keyring passer for deg som ønsker radiostyring på små eller store garasjeanlegg og fortsatt ha topp sikkerhet.

Sesam 800 mottaker uten display

Mottakerne i Sesam 800-serien finnes som veggmodell i enten 12-24 VDC eller 230VAC. Mottaker uten display kan håndtere opp til 10 sendere. Den har 3 relé og IP65 grad.

Sesam 800 mottaker med display

Mottakere med display kan håndtere opp til 500 sendere. Et minnekort (opsjon) med informasjon om alle sendere som er lest inn i mottakeren gjør det enkelt å klargjøre en ny mottaker. Spenningsforsynes med 12-24 VDC eller 230VAC.

Sesam kassett

Et utmerket hjelpemiddel for deg som ønsker å fastmontere en Sesam L15 eller Sesam L99 i et kjøretøy. Sesam kassetten forsyner senderen med strøm og gir deg belyst display på Sesam L99.