Sesam 500
 Sesam 500 | Sesam 2000 | Sesam 800 | Sesam Software      

Sesam 599 – opp til 999 porter

Markedets eneste sender som kan åpne opp til 999 porter og egner seg for store industrier med mange porter. Med aksesskoding styrer du selv tilgjengeligheten. Forberedt for montering i kjøretøy uten ekstern antenne og har belyste knapper og display. Når senderen settes i kassett spenningsforsynes den fra kjøretøyets batteri. Åpne – Stopp – Lukke funksjonene ligger øverst på senderen.

  Sesam 512 – opp til 12 porter

Klarer opp til 12 porter og er forberedt for montering i kjøretøy uten ekstern antenne. For å kunne betjene senderen i mørket er knappene belyst. Når senderen settes i kassett spenningsforsynes den fra kjøretøyets batteri. Sesam 512 kan aksesskodes. Åpne – Stopp – Lukke funksjonene ligger øverst på senderen.


Sesam 506 – seks funksjoner

Seks funksjoner der du kan velge mellom ”åpne – stopp – lukke” av to porter, eller ”åpne – lukke” av seks porter. Valgmulighetene gjør at du får et fleksibelt portåpningsystem med mange funksjoner.

Sesam 503 – tre funksjoner

Smidig håndsender med tre funksjoner. ”Åpne – stopp – lukke” av en port eller ”åpne – lukke” av tre porter. Veldig driftssikker og enkel og bruke. Passer for deg som driver virksomhet i mindre skala, men fortsatt har høye funksjonskrav.

Sesam 501 – en funksjon

Liten håndsender med en funksjon. Dette er det enkleste produktet i 500-serien, men er spesialutviklet for å fungere optimalt i krevende miljøer. Sesam 501 passer for deg som ønsker å kunne ”åpne – lukke” en port.

Sesam mottaker

Mottakerne i Sesam 500-serien finnes som veggmodell i enten 12-24 VDC eller 230VAC.

Sesam mottaker Plug-In modell

Mottakere laget som plug-in modeller for montering på sokkel i styreskap. Spenningsforsynes med 12-24 VDC.

Sesam kassett

Et utmerket hjelpemiddel for deg som ønsker å fastmontere en Sesam 512 eller Sesam 599 i et kjøretøy. Sesam kassetten gir deg belyste knapper, samt et belyst display på Sesam 599.